Monday, 28 January 2013

Päivä 63 / Day 63       Monday  21.1. 2013


21.11.12  Lähdimme Lohjalta kohti Lontoota jotenka tänään tuli sitten 2kk reissua mittariin.
Koti-ikävää ei ole ollenkaa ja jos selainen meinaa tulla hoidan sen lukemalla Suomalaisia yleisönosasto kirjoituksia esim. Iltasanomista. Aiheella ei tunnu olevan merkitystä, juttu kuin juttu ajaa asiansa. Katjalla pientä koti-ikävää sen sijaan on mutta toistaiseksi sen suhteen ei ongelmaa. Kavereita minullakin on (ikävä) eikä siihen oikeen skypekään tunnu auttavan. No siinä mentaali puolen juttuja alle puolenvälin kohdalta, maratoonikin alkaa vasta vähän myöhemmin..

Hotellilla oli muuten Saunominen alle 16v kielletty, nauroimme ääneen. Suomessa on joskus synnytty saunaan ja pakkaseenkin laitetaan nukkumaan alle vuoden ikäisenä.Aamusella ajeltiin vielä muutama kierros Wellingtonin keskustassa ja kävimme myös ihmettelemässä näkymiä Mount Victorialta. Lentokenttä näkyi ylös kukkulalle hyvin vähän takaviistosta ja kiitorata näytti kyllä todella lyhyeltä siitä kuvakulmasta. Yksi JetStar sinne laskeutuikin ja olin varma että tulee ylösveto kun kone "tuhlasi" 1/3 kentästä ennen osumaa kenttään. Sinne se kuitenkin pysähtyi kumit sauhuten.


Tässä vaiheessa oli jo selvää että kaikkia tärkeitä nähtävyyksiä ei Pohjois-saarelta ehditä nähdä tällä aikataululla. Teimme suunnitelman että jätetään saaresta Pohjois- ja Länsiosa seuraavaan kertaan eli siihen kun palaamme Tahitin yms. saarien rundilta takaisin Aucklandiin n.kuukauden päästä. Loppupäivä meni ajaessa kohti saaren keskiosaa ja sopivia kätköjä etsien jos kohdalle osui.
Kiiweille on koirat tärkeitä asuttiin sitten maalla tai kaupungissa
Ensin oli vuorossa jokin käytöstä jo poistunut junarata jossa kuitenkin todella pitkä tunneli jäljellä.

Sen jälkeen eräs todella vanha ja mielenkiintoisen historian ovaava jättiläis Eukalyptus-puu.


Illaksi oli vielä luvassa mahtava dyyni seikkailu jossa rouvalta pääsi jo muutama ärräpääkin :) Jää muuten Porin Yyteri kakkoseksi, välillä oli ihan kuin jossain autiomaassa olis seikkailtu. Rannalta en enään kuvia saanut kun pimeys ehti laskeutua. Yöksi sitten taas johonkin levikkeelle, ai että :)
No comments:

Post a Comment