Thursday, 17 January 2013

Päivä 53 /  Day 53        Friday 11.1.2013          Dunedin

Kärry saatiin yöksi parkkiin hyvälle paikalle ja aamulla oli näkymä tälläistä. Kummallakin puolella autoa oli merinäköala.

Kovin kauaa ei siinä kuitenkaan heräämisen jälkee kuppailtu koska liikenne oli vilkasta ja paikallinen isäntä tuli samalla levikkeelle odottamaan toista isäntää päivän askareisiin. Pian toinen ukko paikalle kaartoikin ja he siirsivät tarvikkeet ja koirat toiseen autoon ja kaasuttivat tiehensä. Täällä on jännä tapa pitää koiria picapin lavalla. Näky on hauska kun sellainen tulee vastaan ja koirat katselevat maisemia auton sivusta eteenpäin. Aamupäivä oli varattu kätköilylle ja löysimmekin muutamia vanhoja helmiä. Kiiwin eli Uusi-Seelantilaiset ihmiset asuvat pääsääntöisesti kaupungeissa ja maaseutu on aika autiota. Siellä täällä on joku mökki mutta laitumia on kyllä joka paikassa. Kovin montaa minuuttia emme Dunedinin keskustasta olleet matkanneet kun näky oli jo tälläistä.

Olivat Mansikki, Mustikki ja muutama muu ottaneet ritolat ja hyvin näytti meno maistuvat laitumen ulkopuolellakin. Päivä jatkui kätköilyn merkeissä ja jossakin vaiheessa tiemme vei Signal Hill:ille.
Kukkulalta oli hyvät näkymät Dunediniin ja siellä oli myös aika hieno muistomerkkikin.

DunedinTälle päivälle ei oikein mitään ihmeempää osunutkaan vaan varasimme huoneen hotellista ja vuorossa oli varustehuoltoa jne. Illalla vielä Skypellä olin yhteyksissä JyNu:yyn. (Miten tuokin lausutaa/kirjoitetaan?) Sen jo tiesinkin että taannoisesta haasteestani oli Muijalassa otettu koppi mutta se varmistui illalla että myös minä lähden yrittämään kiipeämistä Mt. Kilimanjaro:lle Marraskuussa. 5895m ei kai se nyt paha voi olla :) (Laihdutus ja treenaus on jo aloitettu tätä kirjoitettaessa)

No comments:

Post a Comment