Monday, 24 December 2012

Päivä 35 / Day 35  Monday 24.12.12   Adelaide

Aamulla sai nukkua ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ihan rauhassa ilman kiirettä minnekkään ja niin myös teimme. Aamupalan jälkeen aloimme suunnitella taas vähän reissua eteenpäin ja päivällisen jälkeen päätimme suunnata jollekkin Adelaiden rannoista. Vähän sitä oli kuutamolla kun oli Jouluaatto eikä mitään perinteistä ympärillä. Tädää, paitsi tonttulakit, ne meillä tietenkin oli. Ja sitten hirvittävän sekoilun jälkeen löysimme vihdoin oikean bussin jolla pääsimme rantsuun. Rannassa ei uimareita juuri näkynyt johtuen varmaan navakasta tuulesta ja alhaisesta lämpötilasta (reilusti yli 20°)

Ja sitten uimaan


Uima reissun jälkeen suuntasimme takaisin hotellille Joulupöydän antimien kimppuun. Tänä Jouluna antimet olivat vähän heikonlaiset mutta kyllä noillakin mahansa täyteen sai. Joskus kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa vai mitä sanotte tästä ilmeestä? Missä on mun lanttulaatikko? Onneksi minulle riitti kinkkua, sinappia ja olutta..


Loppuun vielä joitakin paikallisia virityksiä joulu koristeluista. Toi heinä kuusi on kyllä ihan PÄÄLLIKKÖ rakennelma:)


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Jykke ja Katjuusa toivottaapi kaikille oikein hyvää ja rauhallista Joulua.

2 comments:

  1. Hyvää Joulua! Tällä tuli tänään lunta taas, sai töistä lähtiessä kahlata polveen asti yltävässä kinoksessa kaapimaan autoa hangesta.. Ja pakkasta riittää ja kylmää tuulta.. Että nauttikaa vaan siitä lämmöstä ;)

    ReplyDelete
  2. Oikein hyvää uutta vuotta, sinne maapallon toiselle puolelle.
    T AV

    ReplyDelete