Sunday, 23 December 2012

Päivä 30 / Day 30  Wednesday 19.12.12 Melbourne

Aamulla aikaisin ylös ja taksilla lentokentälle. Paluulento takaisin Melbourneen oli kuoppainen ja jotenkin muutenkin omituinen mutta onneksi se ei kestänyt kovin kauaa. Olimme jättäneet rinkkamme hotelliin jossa olimme oleilleet ennen lähtöämme Tasmanian kierroksellemme. Taksilla kentältä tuttuun paikkaan ja onneksi saimme huoneen heti aamusta vaikka virallinen check in oli vasta 2pm. Päivä meni varustehuollon ja matkan suunnittelun parissa. Saimme pyykit pestyä ja suuniteltua matkaa taas eteenpäin. Varasimme lentoliput Sydneystä, Uuden Seelannin Chrischurch:iin 3.1.13 joka tarkoitti samalla että Sydneyn kuuluisa ilotulitus tulisi nähtyä mutta kahta peräkkäistä uutta vuotta emme juhlisi.
Jos olisimme lentäneet Sydneystä 1.1 esim. Tahitille olisi kahdet peräkkäiset bileet olleet tiedossa koska olisimme ylittänneet lännen ja idän välisen päivämäärä rajan.

                                           Hotellimme Melbournessa

Suunnitelmissa oli lähteä huomenna kohti Adelaidea ja sekin matka oli tarkoitus kulkea campervanillä.
Sattumalta löysimme Apollon sivustot jossa oli tarjolla mielenkiintoisia tarjouksia. Tarjousten perusteena oli eräänlaiset siirtohinnat joilla vuokraamo halusi asiakkaistaan kuljettajia autoihin jotka olivat syystä tai toisesta väärässä kaupungissa seuraavaa todellista vuokrausta ajatellen. Sattumalta löysimme 6henk. luxus kärryn siirto tarjouksen Melbournesta Adelaideen. Hinta 1dollari/päivä. No ei paha ja bensarahaakin luvattiin vielä 50 dollaria kylkiäisiksi mikäli auto ehtisi perille ajoissa. Tartuimme tilaisuuteen ja odotimme innolla mitä huominen toisi tullessaan.


No comments:

Post a Comment