Saturday, 23 March 2013

Päivä 104      Lauantai    2.3.2013                     Raiatea

Aamulla vaihdettiin taas maisemaa ja seuraava saari oli nimeltään Raiatea. Saaren lentokenttä terminaali oli myös jo parhaat aikansa nähnyt joskin terminaali toiminnoiltaan oli erikoisen onnistunut. Sieltä pääsi mm. suoran veneeseen jos sattui asumaan hotellissa joka oli saaressa. Terminaalissa oli myös viihtyisän oloinen ravintola.
Etukäteen oli tiedossa että täällä meitä odottaa suhtalaisen karu majoitus. Jos ymmärsimme oikein motellimme omistuksessa oli tapahtunut muutos vuoden vaihteen tienoilla ja se kyllä näkyi palvelun tasossa.


Värikästä oli ja puhdasta mutta muuten karua. Vessat ja suihkut olivat käytävällä yhteiskäytössä tosin se ei haitannut koska olimme ainoat asiakkaat vanhalla puolella.

Edellisen päivän happy hour oli mennyt siinä määrin mukavasti että pientä krapulaa/väsyä pukkas ja koko päivä meni siinä sitten mukavasti päiväunilla. Illalla herättyämme kävimme kysymässä jotta mihin aikaan saisimme illallista. Vasta silloin selvisi että ravintolaa ei ollut edes tarkoitus aukaista. Nälkä oli jo yltynyt kovaksi ja saimme kuin saimmekin isäntäväen kokkaamaan meille jotakin illaksi. Lähes raakaa pihviä, raskalaisia ja kokista. Kyllä sillä nälkä lähti. Olin varma että unta saisi ilalla odottaa pitkään kun koko päivä oli jo nukuttu, mutta ei sittenkään.

No comments:

Post a Comment