Wednesday, 28 November 2012

Päivä 8 / Day 8  Tuesday 27.11.12

Eilisen päivän patikoinnin pehmittämät pohkeet olivat niin kipeät että päätimme ottaa tämän päivän ihan iisisti. Suunnittelimme reissuamme eteenpäin ja päätimme tehdä varauksen perjantaille "läheiseen" Blue Mountain luonnonpuistoon. Multi zone lippumme riittäisi jopa sinne asti ja niinpä matkamme sinne olisi halpa ja nopea. http://www.bluemts.com.au/

Iltapäivällä kävimme ajelemassa Monoraililla joka oli kyllä suoraan sanottuna pienoinen pettymys. Chinatown oli myös samalla suunnalla joten kävimme myös siellä. Meidän piti käydä siellä syömässä mutta lopulta päädyimme lähistön Thai ruokalaan joka ei ollutkaa yhtään hullumpi, tämä siis Jyrkin mielipide. Lähistöllä oleva Chinese Garden of Friendship oli jostakin syystä kiinni jotenka siitä emme nähneet kuin vilauksen aidan raosta.

                                          Chinatown entry

                                           Chinese Garden of Friendship

                                                     Ensi kesän muotia myös Suomessa?? Vapise Crocs...

Tuntuu hassulta kun lämpötila lähentelee hellettä ja lunta ei ole mailla halmeillakaan, mutta väki valmistautuu joulun viettoon. Kaupoissa soi joululauluja ihan kuin meillä Suomessa ja joulukoristeita on jos jonkin moisia. Kaupungilla tulee vastaan ryhmiä pukeutuneina punaisiin. Vietetäänköhän täälläkin pikkujouluja?

                                           Some party?

                                            Ho Ho Ho

No comments:

Post a Comment