Sunday, 25 November 2012

Päivä 3 / Day 3

Aamulla aikainen herätys ja taksilla lentokentälle. Kentällä turvatarkastus oli lähinnä muodollisuus mikä ihmetytti aikalailla. Tukisukat kinttuihin ja tuubiin. Siitä se kidutus sitten pikkuhiljaa alkoi. 14 tuntia ahtaassa koneessa jossa onneksi oli paljon tyhjiä penkkejä ja Katja sai "varattua" itselleen ruhtinaalliset tilat ja pääsi nukkumaan lähes pitkällään. Minä yritin jossakin 8-10 tunnin kohdalla myös nukkua istuvilteen mutta eihän siitä mitään tullut. Leffaa leffan perään. Lento suuntamme ansiosta (lännestä-itään) päivä hävisi nopeasti ja yö saapui etuajassa. Perillä Sydnyn kentällä ihan sekaisin lennosta ja jetlagistä oli edessä vielä maahantulo muodollisuudet jotka sujuivat yllättävänkin helposti.

Univelan vuoksi aivot olivat totaalisen offline ja oli todellisten ponnisteluiden takana löytää etukäteen varattuun majoitukseen joka ei todellakaan ollut hotelli.

Early wake up in the morning, we took a taxi and went to the airport. In the airport the security was only formality, which was surprised us pretty well. Compression stockins on and to the tub. 14 hours was torture, luckily there was plenty of room and Katja had 3 seats, so she could sleep well. I was trying to sleep after 8-10 hours, but sleep didn't come, so I watched movie after movie.

                                          Jolly Swagman Backpackers Hostell

Lisätietoa "kommuunista" löytyy täältä http://www.jollyswagman.com.au/
Kolmen tunnin odottelun jälkeen saimme vihdoin huoneemme ja minun oli ihan pakko ottaa muutaman tunnin päiväunet ennen päivän muita rientoja.

Iltapäivällä kävimme vielä tutustumassa maailman suurimpaan puurakenteiseen rakennukseen ja tietenkin syömässä ennen hyvin ansaittua yöunta.

                                    Finger Wharf. The structure is the largest is timbered-piled building in the world.

                                     Jetlag or beer? Both, I think.

No comments:

Post a Comment